En vecka kvar till nya LAS – är du redo?

Vi kickar igång hösten med ett nytt avsnitt av vår webinarieserie HR-soffan! I våra två tidigare avsnitt av HR-soffan (som du kan se här) har vi pratat om tech inom HR respektive hur bolag kan starta igång sitt hållbarhetsarbete. I nästa avsnitt står något helt annat högaktuellt agendan, nämligen nya LAS! 

Den nya versionen av LAS började gälla redan i slutet av juni detta år, men det är först den 1a oktober i år som de nya reglerna börjar tillämpas. Vi vet att många redan har bra koll på nya LAS, men vi tror det är viktigt att köra en ytterligare genomgång för dem som känner att de behöver en påminnelse eller bättre förståelse. Vad innebär de nya reglerna? Och vad behöver du som arbetsgivare eller chef tänka på och förbereda?

I avsnittet gästas vi av Frida Gullstrand som är advokat och delägare på Glimstedt, en av Sveriges största advokatbyråer. Frida har sedan sin juristexamen år 2011 biträtt klienter i diverse affärsjuridiska frågor, bland annat arbetsrätt. Just nu får hon flera frågor om vad nya LAS innebär för arbetsgivare och självklart vill vi ta del av hennes kunskap! Vår erfarna HR-kollega Lisa Nisser kommer att leda webinariet.

Anmäl dig till webinariet som sänds fredagen den 23e september klockan 12:30 genom att fylla i formuläret nedan. Har du frågor om nya LAS som du vill ha svar på? Inkludera då dem i formuläret så ska vi göra vårt bästa för att svara på dem under webinariet! Du kommer även kunna ställa frågor i realtid under webinariets gång.

Tillsammans blir vi bättre!

Anmäl dig till HR-soffan!

Du kommer få mer information om webinariet via mail.

´
´