Om FAB HR-teamet

Vi är en trygg och nytänkande HR-partner med gedigen erfarenhet i allt från start-ups till globala företag. Vår vision är att bidra till en mer fantastisk värld och till vardags har vi mottot “Be fabulous – be you”.

Vår mission är att stärka individer och organisationer genom att sätta fokus på den viktigaste tillgången i verksamheten – människan. Genom att erbjuda riktigt bra HR-tjänster som är helt behovsanpassade skapar vi fler framgångsrika, trygga och hållbara företag och organisationer. Tack vare att vi är mångfacetterade som team kan vi snabbt anpassa våra tjänster efter kundens specifika behov.

Läs mer om människorna bakom FAB HR här.

We are
Brave, Creative & Fun
and we do it with
Heart & Soul

FAB-MINDSET

FAB-mindset innebär för oss att vara modig, kreativ och ha riktigt roligt på vägen samtidigt som vi hela tiden använder hjärtat som kompass. Oavsett om du är anställd, praktikant eller underkonsult ska du vilja stå bakom våra värdeord och kunna leverera riktigt bra up-to-date HR.

Why? Med rätt mind-set stärker vi oss som team med ett tydligt och trovärdigt varumärke där våra värdeord guidar oss i våra beslut, samarbeten och kundrelationer.

Läs mer om våra tankar kring värdeord i vår artikel Värdeord – floskler eller framgångsfaktor?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • Vi har ett helt nybyggt kontor – FAB CORNER – vid Norrköpings industrilandskap. En social plats i en mycket trevlig arbetsmiljö med möjlighet att hålla i utbildningar, coachsamtal och konferensmöten.
 • Alla våra heltidsanställda har möjlighet till en egen coach för personlig utveckling.
 • Hos oss får du en trygg anställning med tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjuk-, sjukvård- och olycksfallsförsäkring.
 • FAB Training. En gång i veckan gör vi ett gemensamt träningspass, allt från yoga, styrketräning till olika boll- och racketsporter med syftet att må bra tillsammans.
 • Du får kollegor som verkligen tror på att vi blir bättre tillsammans. Vi stöttar, inspirerar och utmanar varandra i syfte att bli bättre som individer, team, företag och partner åt våra kunder.
 • Balans mellan fritid och arbete är viktigt för att vara hållbara i längden. Vi anpassar oss lika mycket efter kundens behov som våra anställda. Arbeta från kontoret, hemma eller hos kund under flexibla arbetstider.
 • Vi erbjuder spännande uppdrag och intressanta arbetsuppgifter inom HR hos olika kunder i olika branscher som befinner sig i olika skeden under sin företagsresa.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Vi söker ständigt efter fler som vill vara en del av vårt team på olika sätt. 

Vi söker:

 • Studenter för praktik, deltidsarbete och exjobb.
 • Egenföretagare som vill vara underkonsulter och få uppdrag såväl som bollplank av ett HR-team.
 • Samarbetspartners inom olika områden som exempelvis rehab, arbetsmiljö, marknadsföring, digitala HR-system, film och ledarskap.
 • Medlemmar till vårt HR-Community. Bli en del av ett exklusivt och personligt nätverk där HR-praktiker skapar mervärde för varandra, håller sig ajour och vässar sin kompetens. Läs mer om vårt HR-Community här.
 • Nya kollegor som vill satsa helhjärtat som anställd HR-konsult vid FAB HR.

Nyfiken? 

Skicka in en intresseanmälan genom att klicka här så följer vi upp med en kontakt! Kanske är det just vi som gör världen mer fantastisk tillsammans?