Våra case

Coaching & HR-projekt

“Jag kom i kontakt med Louise under 2019 då hon fick i uppdrag att hjälpa oss med en workshop om samverkan samt även fick i uppdrag att coacha mig. Eftersom jag inte är skolad inom HR ifrån början så har det varit värdefullt för mig att ha någon mer erfaren att diskutera med och som kan ge konkreta exempel på hur andra företag har löst likande HR-frågor. Att Louise har erfarenhet ifrån att jobba inom en större internationell koncern i en liknande roll som min nuvarande har varit en stor hjälp. Vi har under min coaching både inriktat oss på hur jag kan bli en ännu bättre HR chef samt stärka mig i min roll som ledare. I min roll som ledare har vi främst inriktat oss på att jag själv ska hitta mina egna lösningar och samtidigt utmana mig själv att ibland agera annorlunda. Louise har fungerat som en jättebra coach till mig då hon fått mig ta in nya infallsvinklar samt genom feedback både peppat och stärkt mig i min roll. Upplägget på coachingen har passat mig väldigt bra då vi alltid utgått ifrån mina behov och önskemål samt att jag fick ta ansvar för vad vi skulle jobba med ifrån gång till gång. Jag är väldigt nöjd med coachingen ifrån Louise och kan med glädje rekommendera hennes tjänster till andra.”

Jessika Härstedt – HR Manager Freudenberg

Inhouse HR

”Otroligt nöjd med FAB HR. Vårt företag är under en stor tillväxtresa och det gäller även oss som arbetsgivare. FAB HR har hjälpt oss med allt från att sätta strukturen till att coacha vår ledningsgrupp och medarbetare till att bli bättre och tryggare i sina roller. Vi har även fått hjälp att rekrytera in nya nyckelpersoner vi behöver och vårt bolag har kommit till en ny nivå. Det känns väldigt tryggt med Karin och Louise som dessutom alltid gör det roligt att samarbeta trots stora utmaningar i verksamheten. Det känns som FAB HR är en del av företaget nu.”

Thomas Sjölander – VD WellNOx, RÅ

HR-projekt

“Vårt samarbete med FAB HR har i första hand handlat om att skapa en uppdaterat personalhandbok på svenska. Samarbetet fortsätter i samband med stödfrågor inom HR.”

Monica Zetterström – Business Co-ordinator & Swedish HR responsible Sveprol Bio Production AB (MBP Solutions)

Konsult inom HR

Bli konsult via oss

Är du idag en egen HR-konsult men vill vara en del av ett HR-community? Då tycker vi att du ska joina vårt HR-community och få uppdrag, nätverk och kompetensutveckling. Tillsammans är vi starkare och kan bidra till att företagen blir mer hållbara och framgångsrika.

Vi hyr ut dig som är riktigt vass inom HR och har rätt FAB-mindset! FAB-mindset innebär att du erbjuder modern HR och tror på att människor skapar framgång. Du ska kunna stå bakom våra värdeord som Brave, Creative & Fun och kunna leverera riktigt bra HR.