Om FAB HR

FAB HR erbjuder behovsanpassad HR för din verksamhet. Hos oss får du helt enkelt hjälp med allt inom HR – från att sätta strukturen och hitta de bästa processerna till att ta fram långsiktiga strategier och coacha ledning eller medarbetare. Med kombinationen av gedigen erfarenhet och nytänk gör vi ert företag mer framgångsrikt, hållbart och tryggare!

Vilka är vi?

IMG_E1919
IMG_E1935

Lisa Nisser

webb_fotograf_satuB0015508
webb_fotograf_satuB0015651

Louise Fältskog

webb_fotograf_satu_B0015666-Redigera
webb_fotograf_satuB0015703-Redigera

Karin Boström

Drömmen om FAB HR

Vår grundare Louise hade länge drömmen om ett eget företag och att få skapa HR som gör skillnad. 2018 blev drömmen till verklighet och FAB HR grundades med bas i Norrköping. Visionen har hela tiden varit att bygga upp ett modernt HR-team som snabbt och enkelt kan möta företagens utmaningar. 2019 tog Louise in Karin som HR-konsult på deltid och efter 11 månader blev Karin företagets första medarbetare på heltid. Under 2020 tog vi in våra första HR-praktikanter och anställde även våra första HR-studentmedarbetare, Molly sommaren 2020 och Emma januari 2021. I april 2021 började även Lisa på heltid och är nu tillsammans med Louise och Karin även delägare i FAB HR med full fokus att utveckla företaget framåt. Idag har FAB HR över 10 kunder från lika många branscher, allt från start up-företag till HR-chefer från storbolag som har köpt in våra behovsanpassade tjänster. Nu ser vi fram emot att fortsätta hjälpa fler företag, som ditt, med att bli mer framgångsrika, hållbara och trygga!

Konsult inom HR

Bli konsult via oss

Är du idag en egen HR-konsult men vill vara en del av ett HR-community? Då tycker vi att du ska joina vårt HR-community och få uppdrag, nätverk och kompetensutveckling. Tillsammans är vi starkare och kan bidra till att företagen blir mer hållbara och framgångsrika.

Vi hyr ut dig som är riktigt vass inom HR och har rätt FAB-mindset! FAB-mindset innebär att du erbjuder modern HR och tror på att människor skapar framgång. Du ska kunna stå bakom våra värdeord som Brave, Creative & Fun och kunna leverera riktigt bra HR.